Dames winnen (al)weer

Geplaatst op 31-10-2011 15:45.

Zaterdag 29 oktober stonden we om 14.30 uur klaar op het veld bij de Enschedese studenten van Universiteit Twente, genaamd Drienerlo. We hebben al vaak tegen dit team gespeeld, en dit ging vaak met moeite dus we wisten dat we er ons allemaal voor moesten inzetten.
Eigenlijk valt er niet heel veel over deze wedstrijd te vertellen. Mvv'69 voetbalde matig. soms goed en soms slecht, soms rustig, soms slordig enz.
Annerieke van Lenthe opende de score zo rond de 15e minuut. 1-0
Zo'n 10 minuten later was er een uit trap voor Drienerlo. Deze werd niet goed genomen, waardoor Lisanne Tigchelhoff de bal kon onderscheppen en de de 2-0 kon scoren. Hier was nog een kleine discussie over omdat de  vlagster van drienerlo aan gaf dat het buitenspel was (nou dat is wel heel knap na een uit trap van drienerlo:P) dus het was gewoon 2-0 voor mvv :)
Kort hierna weer een actie voor Mvv maar Lisanne werd na getrapt, dus een penalty. Annemarie Dubbink mocht deze nemen, meer helaas net langs het goal. Drienerlo kwam er ook een paar keer door, maar keepster Gerdien Kosters trapte de ballen mooi weg zodat er geen gevaar ontstond.
Een paar minuten voor de rust kreeg Lisanne Tigchelhoff weer de bal en schoot de bal binnen. 3-0 Rust stand: 3-0 (wisseling van keepers. Mette Lohuis stond de 2e helft in het goal)

We wisten dat we nog wel even door moesten knokken omdat de winst zeker nog niet binnen was. Veel kansen gemist maar in de 49e minuut een prachtige voorzet van Germa van Lenthe, waardoor Lisanne Tigchelhoff de bal in één keer uit de lucht schoot en strak in het goal legde. 4-0 Drienerlo brak wel vaker door, maar de verdediging en Mette Lohuis waren goed oplettend. Zo'n 5 á 10 minuten voor tijd werd er hands gemaakt door een drienerlooster, weer een penalty. Deze mocht Lisanne Tigchelhoff nemen en hij zat. 5-0 Dit was ook de eindstand en waren we weer 3 punten rijker.
Beste Speelster: Marieke Langbroek
Doelpunten: Annerieke van Lenthe: 1x Lisanne Tigchelhoff: 4x