MVV '69 hervat de competitie met een gelijkspel

Geplaatst op 26-02-2012 20:28.

M.V.V.'69 had het plan opgevat om gelijk na de winterstop de goede reeks van voor de winterstop weer door te zetten. Dit zou een zware klus worden tegen het hoog geklasseerde Quick '20 uit Oldenzaal. Vanaf de aftrap was het Quick '20 die met snelle acties de wedstrijd gelijk naar hun hand wilde zetten. Dit lukte hen prima want al na 11 minuten kon Jesper Winkelhuis de 0 - 1 laten aantekenen. Hierna wist M.V.V.'69 zich prima te hervinden en ging ook wat meer naar voren spelen. Quick '20 werd bij elke actie direct vast gezet en kon daarna slechts zelden een mooie combinatie opzetten. Voor M.V.V.'69 kwamen er ook een paar kleine kansen, maar deze werden niet verzilverd. De ruststand bleef dan ook 0 - 1. Na de nodige peptalk in de rust ging M.V.V.'69 vol vertrouwen het veld weer op. Direct vanaf de aftrap was het M.V.V.'69 die de aanval zocht. En al in de 48ste minuut kon Wim Stevens de bal inkoppen uit een prima genomen vrije trap. De stand werd 1-1. Hier hadden de gasten blijkbaar niet op gerekend en moetsen wederom proberen om hun snelle spel te vinden. Dit lukte hen maar mondjesmaat, want M.V.V.'69 voelde dat er punten te behalen waren deze middag. Een kwartier voor het eind kreeg Quick'20 nog een prima mogelijkheid om de stand een wat draaglijker aanzien te geven, maar de bal ging vlak langs het doel. Naarmate de minuten verstreken nam de wanhoop bij de tegenstander toe en dit gaf M.V.V.'69 nog weer wat mogelijkheden. In de laatste minuut kreeg M.V.V.'69 nog een mooie mogelijkheid om de wedstrijd in zijn voordeel te beslissen. Maar ook deze bal ging net niet in het doel. De eindstand bleef 1 - 1 en M.V.V.'69 kon met opgeheven hoofd het veld verlaten.