A1 begint de maand maart met een uitzege in Bathmen

Geplaatst op 03-03-2012 19:22.

We kunnen stellen dat de competitie weer hervat is. De voorbereiding bestond uit: schaatsen, schaatsen, schaatsen en nog eens schaatsen. Maar goed dat het ijs tijdig ging dooien, anders had Evert van Benthem serieuze concurrentie aan de A1-spelers.

We zijn de competitie een maand geleden slecht begonnen. Vandaag een nieuwe kans om eens een lekker potje te voetballen, en wel in het verre westen des provincie namelijk tegen ABS Bathmen A2. De wedstrijd begon niet goed. Er werd slordig omgegaan met de bal en ABS had in de eerste 20 minuten wel tot 4 keer toe de kans om een goal te maken. Gelukkig werd er bij vlagen goed gecombineerd en werd het betere spel ten tonele gegooid. Tegen de verhouding in werd de 0-1 en de 0-2 binnengewerkt waarbij Jeroen na een pirouette trefzeker was en Jasper uit een corner de bal er in werkte. Je zag het af en toe kraken bij de tegenstander en kon er vrijuit gecombineerd worden.

De verwachting was dat ABS een stuk sterker uit de kleedkamer zouden komen omdat ze zeker niet voor ons onder deden. In het begin van de tweede helft werd er een overtreding begaan door een speler van ABS. Deze bood Jordy de gelegenheid om de keeper eens te verschalken vanaf een redelijke afstand. Daarna werd het een rommelige tweede helft. Enkele penibele situaties deden er voor zorgen dat ABS wederom grote mogelijkheden had om de aansluiting te vinden. Deze werden echter puik gekeerd door keeper Remco.

Na wat gehannes over en weer werd het 1-3, vervolgens 1-4 en daarna 2-4 uit een vrije trap door Nick waarbij de keeper als enige het fluitsignaal niet had gehoord. Een resultaat waar wij tevreden over mogen zijn. Volgende week de thuiswedstrijd tegen Excelsior ’31 uit Rijssen; u bent allen weer van harte welkom op sportpark ‘De Leemkamp’ (10:45).