ASV '57 - MVV '69

Geplaatst op 04-03-2012 18:56.

Vanaf het begin een aanvallend A.S.V.'57 die de wedstrijd met snel spel naar zijn hand wilde zetten. De Marlenaren wisten dit echter prima op te vangen en tot echte kansen kwam het niet. Het bleef beperkt tot wat afstandschoten uit de tweede lijn. Zo rond de 30 ste minuut kreeg A.S.V.'57 een vrije trap op de rand van het strafschopgebied. Deze werd goed ingeschoten, maar door goed keeperswerk belande deze bal op de lat en ook de doelpaal bracht uitkomst. Het betere van het spel was voor A.S.V.'57 maar tot scoren kwamen zij niet in de eerste helft. De ruststand 0 - 0.

Na de thee een zelfde beeld van de wedstrijd. M.V.V.'69 hield goed stand en moest zich aanvallend beperken tot wat afstandschoten. Dan in de 68 ste minuut een gevecht om de bal in het strafschopgebied van M.V.V.'69. hierbij kreeg de verdediger de bal op zijn bovenarm en ging de bal op de stip. Voor ter Beke een buitenkansje om de bal via de binenkant van de paal binnen te schieten. 1-0 voor A.S.V.'57. Daarna ging M.V.V.'69 toch wat nadrukkelijker naar voren en kreeg ook wat kansen, maar scoorde niet. Dan zo rond de 90-ste minuut een gevecht om de bal in het strafschopgebied van A.S.V.'57. Dit keer werd de bal door een speler van A.S.V.'57 met zij arm gespeeld, echter de bal ging nu niet op de stip. Daarna diep in de extra tijd nog een vrije schop voor A.S.V.'57 op de rand van het strafschopgebied. Deze bal werd door Collin prima ingeschoten en door de keeper nog aangeraakt. Deze bal verdween echter via de onderkant van de lat in het doel van M.V.V.'69. Hiermee was de eindstand van 2 - 0 een feit. Dit keer voor M.V.V.'69 geen punten. Het verschil tussen geen punt en één punt was vandaag de dikte van de doelpaal/lat.

Volgende week de thuiswedstrijd tegen E.N.C.'09.