MVV '69 1 maakt er een doelpuntrijke middag van

Geplaatst op 11-03-2012 19:56.

Vanaf de aftrap was het M.V.V.'69 die het betere van het spel had. Al vrij snel werden er enkele kansjes gecreeerd, maar ook E.N.C.'09 kreeg wat kleine mogelijkheden. Dan in de 17e minuut word een doorgebroker aanvaller van M.V.V.'69 binnen de zestien onderuit gehaald en gaat de bal op de stip. Voor Sasbrink was het geen probleem om de 1-0 op het scorebord te brengen. Voor M.V.V.'69 leek het een mooie middag te worden waarin de gasten weinig speelruimte kregen door kort op de tegenstander te zitten. Dan in de 25ste minuut word er een handsbal geconstateerd binnen de zestien meter van M.V.V.'69  en ook hier gaat de bal op de stip. een mooie mogelijkheid voor E.N.C.'09 om de stand weer gelijk te maken. Echter Galgenbeld van E.N.C.'09 schiet de bal naast het doel. Daarna was het weer M.V.V.'69 die van zich deed spreken. In de 37ste minuut was het Niek Stokman die met een afstand schot van ongeveer 35 meter de bal net onder de lat van het doel wist te plaatsen. Hij bracht de stand op 2 - 0.  Daarna was het de beurt aan Erik Lammerink. Hij schoot de bal uit een vrije trap van zo ongeveer 35 meter ook boven in het doel en bracht de stand op 3 - 0. Hier mee was ook de ruststand bereikt.

Na de rust kwam E.N.C.'09 sterk uit de startblokken en wist enkele mooie kansen te creeren. Echter gescoord werd er niet. De aanvalsdriften van E.N.C.'09 hielden aan tot zo rond de 60ste minuut. Daarna was het weer M.V.V.'69 die het spel ging bepalen. Eerst ging er nog een bal op de paal en kwam E.N.C.'09 goed weg. Dan in de 61ste minuut is het Leon Jansen of Lorkeers die een voorzet van links op prachtige wijze weet binnen te koppen. De stand wordt 4 - 0. Hiermee was het verzet van E.N.C.'09 gebroken en kon M.V.V.'69 rustig werken aan de stand. In de 68ste minuut weet Erik Lammerink de bal binnen te tikken en de stand op 5 - 0 te brengen. In de 74ste minuut doet Erik Lammerink dit nog eens dunnetjes over en is de stand 6 - 0. Daarna waren er nog enkele goede kansen voor M.V.V.'69 om de score nog wat op te voeren,  maar er werd niet meer gescoord. De eindstand werd 6 - 0.