D1 houdt 3 punten in Marle

Geplaatst op 12-03-2012 18:51.

Vandaag stond de wedstrijd tegen OZC uit Ommen gepland. Het zou een zware wedstrijd worden, OZC had nog geen wedstrijd verloren. Even over 10 vond de aftrap plaats en gingen de beide ploegen van start. Al snel bleek dat OZC nog niet wakker was en eigenlijk niks had in te brengen. Mvv wist dan ook op voorsprong te komen door Bram, 1-0. De jongens van Mvv bleven stormen richting het doel van OZC. Mvv kreeg een cornerbal die goed werd ingedraaid, OZC kreeg deze bal niet verder dan de 16 meter en daar was Marijn met een afstandschot, 2-0. Nog voor de rust was er een lange solo van Bram, 3-0 voor Mvv. Na de thee was het OZC die de wedstrijd over nam. Mvv kwam er niet goed meer uit en werd ver terug gedrongen op eigen helft. OZC kreeg meer vrije trappen en corners die erg gevaarlijk waren. Uit een van die corners kwam dan ook de 3-1. De vermoeidheid sloeg toe bij Mvv die al veel hadden gegeven in de eerste helft. Daarentegen hadden de spelers van OZC veel meer energie over na hun matige 1e helft. Even later was het dan ook de 3-2. Mvv wist daarna stand te houden en kon zo de 3 punten toch in huis houden.

Na de wedstrijd was er nog voor de kantine van Mvv het afscheid van trainer Stefan Poots. Naast de 3 punten kreeg Stefan ook nog een cadeau: een schilderij met daarop de team foto van D1. Stefan bedankt voor jou tijd en inzet voor dit team en we wensen jou succes met het werken en leren bij REACT.