Opnieuw 3 punten voor de D1

Geplaatst op 18-03-2012 10:32.

17 maart stond de wedstrijd tegen Hulzense Boys gepland.

Een pittige tegenstander die samen met ons naar de 3e klasse is gegaan. Vorig seizoen eindigde het in een 5-2 overwinning voor Mvv’69. De wedstrijd ging van start en gelijk was het marle die de wedstrijd controleerde. Na ongeveer 7 minuten spelen had Mvv er al 2 doelpunten inliggen. Een lekker begin net als vorige week tegen OZC. Halverwege de 1e helft kantelde de wedstrijd een beetje en nam hulzenseboys meer initiatief. Dat leide tot de 2-1. Na een bakkie thee en bemoedigende woorden gingen de Marlenaren weer het veld op. Het werd gelijk een open wedstrijd met over en weer kansen. Hulzense Boys kwam terug naar 2-2. Mvv wist hier snel op te antwoorden en maakte 3-2. Opnieuw wist Hulzense Boys de stand gelijk te trekken, 3-3. Mvv wist weer gelijk te antwoorden, 4-3 en snel daarna nog de 5-3. Hulzense Boys was gekraakt en kon de score niet meer veranderen. Mvv wist nog wel 1 keer doel te treffen en bracht zo de eindstand op 6-3. Weer een mooie en spannende wedstrijd met goed resultaat voor Mvv'69.