Juliana '32 verstevigt koppositie

Geplaatst op 25-03-2012 18:54.

Het was Juliana'32 niet ontgaan dat M.V.V.'69 aan een goede reeks bezig is. De thuisploeg was goed op zijn hoede en nam niet al te veel risico. Er werd aardig gespeeld, maar echt goede kansen kwamen er in het eerste half uur niet. Dan in de 30 ste minuut word een speler van juliana'32 in het strafschopgebied ten val gebracht en ging de bal op de stip. Van Geldrop had geen moeite om de 1 - 0 op het scorebord te brengen. Daarna een aanvallend M.V.V.'69 die het Juliana '32 behoorlijk moeilijk maakte. In de 37ste minuut een vrije trap voor M.V.V.'69 net buiten de zestien. De bal werd door Jaspers op de paal geschoten en Juliana '32 kwam met de schrik vrij. Vlak daarna weer een prima mogelijkheid voor M.V.V.'69 maar dit resulteerde ook niet in een doelpunt. De ruststand bleef 1 - 0. Na de rust wist Juliana '32  de wedstrijd wat meer naar zich toe te trekken. Dit resulteerde in de 64 ste minuut tot een doelpunt voor Juliana'32 door Groeneveld. de stand was hiermee 2 - 0. Dan zo rond de 83ste minuut mag Harberink ook de 3 - 0 nog binnen tikken en is de wedstrijd gelopen. De eindstand werd dan ook 3 - 0. Al met al toch een goed resultaat voor de Marlenaren, ondanks de 3 - 0 nederlaag. Dit mede omdat Juliana'32 tot op heden nog maar één wedstrijd heeft verloren in deze competitie. Het lijkt dan ook niet meer zo lang te duren voordat juliana'32 zich de terechte kampioen van deze klasse mag gaan noemen.