F2 in de halve finale van de beker

Geplaatst op 30-03-2012 08:32.

Op maandagavond 26 maart gingen we met het team MVV’69 F2 naar OZC ommen om daar de kwart finale te spelen tegen F5. Heel fijn dat er voor deze wedstrijd veel ouders naar Ommen mee waren gekomen om ons aan te moedigen. De wedstrijd werd gespeeld op kunstgras en dat was wel wennen voor onze spelers maar we kwamen er snel in, na een kwartier spelen kwamen we met 1 -0 voor te staan.

Vlak na rust kregen we een tegendoelpunt, maar daardoor lieten we ons niet uit het veld slaan. Beide teams kregen genoeg kansen en gelukkig scoorden we nog een doelpunt vlak voor het einde van de wedstrijd. Toen het eindsignaal klonk sprongen de jongens wel drie meter in de lucht van blijdschap ( de ouders twee meter)   DE HALVE FINALE BEREIKT   ‘’SUPER COOL”

Deze wedstrijd zal worden gespeeld op Zaterdag 7 April om kwart voor tien tegen Heeten F3 . Deze wedstrijd spelen we op het mooie groene grasveld bij onze eigen club in Marle. We hopen weer op veel toeschouwers.