Bloedneus, ellebogen en kopstoten ontvangen van Haaksbergen. Maar gelukkig ook nog de drie punten.

Geplaatst op 09-04-2012 18:14.

Tegen Haaksbergen wilde M.V.V.'69 de goede reeks van de laatste tijd graag doorzetten. Dit lukte aardig, want al in de 3de minuut kon Chiel Jansen of Lorkeers de 0 - 1 binen tikken. Dan in de 13de minuut word een speler van M.V.V.69 binnen de zestien meter onderuit gehaald en gaat de bal op de stip. Voor Wim Stevens geen probleem om de 0 - 2 te laten noteren. Even later word een voorzet prima binnen gekopt door Rick Heisterkamp en lijkt de 0 - 3 een feit.  De scheidsrechter kent het doelpunt toe, echter later blijkt de grensrechter van Haaksbergen met zijn vlag omhoog te staan. De scheidsrechter gaat er naar toe en wijst naar de middenstip echter even later besluit hij toch om het doelpunt af te keuren. Hoe dit mogelijk is zullen we nooit weten. een speler die vanaf het midddenveld in komt lopen kan toch geen buitenspel staan. Daarna wordt de wedstrijd grimmiger en word het spel er niet beter op. De stand tot de rust blijft 0 - 2.

In de tweede helft proberen de mannen van Haaksbergen de stand een wat draaglijker aanzien te geven, echter in voetballend opzicht blijken ze dit niet kunnen te bereiken. Daarna kiezen ze er voor om met onsportieve acties toch wat te forceren. Er worden diverse elleboogstoten uitgedeeld, maar de scheidsrechter blijkt het niet te zien. Even later word er zelfs en kopstoot uitgedeeld aan een speler van M.V.V.'69 en gaat neer. En uiteraard heeft de scheidsrechter ook dit weer niet gezien. De trainer van Haaksbergen was het niet ontgaan en nam de enig juiste beslissing door deze speler van het veld te halen. Door al dit fysieke geweld kreeg Haaksergen toch een paar goede mogelijkheden maar wisten zelfs vrij voor de keeper niet te scoren. Een kwartier voor het einde wordt een doorgebroken speler van M.V.V.'69 binnen de zestien onderuit gehaald echter de scheidsrechter ziet ook nu weer geen overtreding. Zelfs de supporters van Haaksbergen waren het er over eens dat dit een strafschop had moeten zijn. Daarna gaat M.V.V.'69 nog één keer wisselen en mag onze A-junior Jordi Bannink zijn opwachting maken n de hoofdmacht van M.V.V.'69. Dit gaat hem prima af want al gelijk in zijn eerste actie weet hij drie spelrs van Haaksbergen op het verkeerde been te zetten en een mooie actie te maken. Hiermee nam ook de aanvalsdrift van M.V.V.'69 weer toe en kwamen er weer kansen.

Vijf minuten voor tijd wist Wim Bakhuis de 0 -3 eindstand op het scorebord te brengen met een hard schot in de linkerhoek. De keeper had geen schijn van kans. Hij raakte hierdoor echter wel behoorlijk van slag, want na afloop van de wedstrijd vlak voor de kleedkamer vond hij het nodig om een speler van M.V.V.'69 een bloedneus te slaan. Hierop heb ik de scheidsrechter er nog op attent gemaakt dat ook nu nog wel een rode kaart gegeven kan worden voor deze actie want hij stond er zelfs ook dicht bij. Hierop sprak deze man de legendarische woorden "IK HEB HET NIET GEZIEN".  Laten we er verder maar over ophouden. Wel gingen de drie punten deze middag mee naar Marle.