[Foto's] Doelpuntenregen in Marle. Nieuwkomer Rijssen Vooruit gedeclasseerd...

Geplaatst op 10-09-2012 19:06.

Vanaf het begin was het M.V.V.'69 die het betere van het spel had. Wel werd er te afwachtend gespeeld en dit gaf R.V. de mogelijkheid om toch wat naar voren te spelen. Maar aanvallend wist R.V. niet voor groot gevaar te zorgen. Daarna ging M.V.V.69 het tempo toch wat opvoeren en waren de aanvalspogingen van R.V. voorbij. Na een paar goede kansen voor M.V.V.'69 was het Stevens die in de 30ste minuut de score opende voor M.V.V.'69. Daarna ging het snel en was de tegenstand van R.V. maar zeer beperkt. Bij rust stond er dan ook al een stand van 4 - 0 op het scorebord.

Na de rust pakte M.V.V.'69 de wedstrijd goed op en door snelle combinaties was de stand in de 55ste minuut al uitgebouwd naar 7 - 0. Bij R.V. hadden toen al een paar spelers last van kramp verschijnselen. Gelukkig voor hen nam M.V.V.'69 het tempo wat terug en bleef de schade beperkt. Voor M.V.V.'69 een mooie gelegenheid om de jeugdspelers Bakhuis en Bannink nog de nodige speelminuten te laten maken in de hoofdmacht van M.V.V."69. Uiteindelijk was het in de 84ste minuut wederom Stevens die de 8 - 0 eindstand op het scorebord bracht.