Marle wint de gemeentelijke derby tegen ENC '09

Geplaatst op 08-10-2012 20:33.

Vanafhet begin twee aanvallende ploegen. Beide ploegen wilden vandaag de volledige punten behalen. Over en weer kwamen er wat kleine kansjes. Dan in de 12de minuut is het M.V.V.'69 die door een doelpunt van Sasbrink op 1 - 0 komt. Daarna denkt M.V.V.'69 het wat rustiger aan te kunen doen en gaat wat afwachtender spelen. Hiervoor moet M.V.V.'69 al snel de prijs betalen. Raamsman van E.N.C.09 speelt zich in de 31ste minuut prima vrij en schiet de gelijkmaker binnen. Daarna gaat M.V.V.'69 weer wat aanvallender spelen. Er komen ook weer kansen op een voorsprong. In de 39ste minuut is het dan zo ver. Stevens komt via een mooie steekbal vrij voor de keeper en schiet de 2 - 1 voor M.V.V.'69 binnen. Dit wordt ook de ruststand. Na de rust is het E.N.C.'09 die vol op de aanval gaat en al in de 47ste minuut maakt Kappert de gelijkmaker via een mooie bal over de keeper heen. De Marlenaren zijn weer wakker geschud en zoeken weer de aanval. Dan in de 50ste minuut is het Grevelman die een hoekschop netjes binnen kopt. De stand is 3 - 2 voor M.V.V.'69. E.N.C.'09 probeert nog wel om de gelijkmaker te forceren, maar dit lukt niet. Wel is het M.V.V'9 die uit een hoekschop in de 77ste minuut de 4 -2 op het scorebord brengt door een mooie kopbal van Winters. Dit wordt ook de eindstand.