Ook Marle kan de titelkandidaat RKSV niet stoppen; 1-2

Geplaatst op 28-10-2012 17:55.

Vanaf het begin twee aanvallende ploegen. R.K.S.V. wilde graag al vroeg in de wedstrijd op voorsprong komen. Maar in de beginfase was de beste kans voor M.V.V.'69. De keeper wist een goede mogelijkheid van M.V.V.'69 nog tot hoekschop te verwerken. Dan in de 10de minuut word er een handsbal geconstateerd binnen de zestien van M.V.V.'69 en gaat de bal op de stip. Voor Loohuis van R.K.S.V. geen probleem om de 0 - 1 binnen te schieten. Daarna gaat M.V.V.'69 wat meer op de aanval spelen en krijgt ook een paar mooie mogelijkheden. Echter gescoord wordt er niet meer voor de rust.

Na de rust weer twee aanvallende ploegen waarbij beiden mogelijkheden krijgen. De Marlenaren spelen kort op de tegenstander en geven zo weinig kansen weg. De Rijssenaren zijn duidelijk niet gewend om zo kort op de huid gezeten te worden door de tegenstander en er sluipt onrust in de ploeg. Toch is het R.K.S.V. die in de 74ste minuut de 0 - 2 binnen tikt door Yilmaz. De wedstrijd lijkt gelopen, maar niets is minder waar. De Marlenaren stropen de mouwen nog een keer op en weten goede kansen te creeren, maar scoren niet. Dan in de 88ste minuut denkt de R.K.S.V. doelman een Marle aanvaller buiten de zestien wel even uit te kunnen spelen. Maar dit lukt hem niet en verliest de bal. Hierop grijpt hij de M.V.V-er eerst bij zijn shirt, maar dit werkt niet afdoende daarna wordt de aanvaller genadeloos tegen de grasmat gewerkt. Je zou denken dat er dan een rode kaart volgt voor het neerhalen van een doorgebroken speler. maar de scheids houd het op een gele kaart. wel een vrije trap net buiten de zestien. Deze wordt door Stevens keurig ingeschoten en hiermee is de stand 1 - 2 . Dit wordt ook de eindstand. Al met al een mooie wedstrijd waarbij R.K.S.V. de gelukkige winnaar werd.