Competitie hervat met overwinning op Sibculo

Geplaatst op 03-02-2013 16:44.

Na de winterstop weer de eerste competiewedstrijd in het nieuwe jaar. Vanaf het begin gaat M.V.V.'69 met aanvallende bedoelingen van start. Al in de vierde minuut pakt dit goed uit voor de Marlenaren. Lammerink weet een voorzet nog licht te toucheren en de 1 - 0 is een feit. Dit geeft direct wat rust in de ploeg van de Marlenaren en S.V.V.'56 moet op zoek naar de gelijkmaker. S.V.V.'56 krijft ook een paar goede mogelijkheden, maar de bal gaat telkens net over of langs het doel. Dan in de 36 ste minuut is er weer een mooie aanval van M.V.V.'69. De bal wordt op het juiste moment afgespeeld op Sasbrink en deze kan probleemloos de 2 - 0 binnen schuiven.  Dit wordt ook de ruststand. Na de thee is het S.V.V.'56 die probeert om de 2 - 1 te bewerkstelligen en zetten de Marlenaren onder druk. Ook nu wordt er door S.V.V.'56 niet gescoord. Wel komt er in de 57 ste minuut een mooie gelegenheid voor M.V.V.'69. Ook nu wordt de bal op het juiste moment afgespeeld en Lammerink kan moeiteloos zijn tweede van deze middag binnen tikken. Hiermee is de stand 3 - 0 geworden. Daarna lijkt M.V.V.'69 de wedstrijd te controleren en rustig de 90 minuten vol te kunnen maken. Toch vatten zij aan het eind van de wedstrijd de situatie wat te gemakkelijk in en dit geeft Sibculo de mogelijkheid om vlak voor tijd de 3 - 1 op het scorebord te brengen. De wedstrijd is echter gespeeld en de M.V.V.-ers gaan het nieuwe jaar goed van start door de drie punten in Marle te houden.