MVV '69 - Sportclub Rijssen: 3-2

Geplaatst op 03-03-2013 14:57.

Vanaf het begin gaat M.V.V.'69 in de aanval. Al binnen vijf minuten levert dit twee goede scoringskansen op. Deze worden echter niet benut. Dan in de zevende minuut is het Sp. Rijssen die zijn eerste scoringskans direct weet te verzilveren. Marcel Dangremond maakt de 0 - 1. Gaande weg de eerste helft zijn de beste kansen voor M.V.V.'69. In de twintigste minuut gaat de bal via de paal weer niet in het doel en in de vijfendertigste minuut weten de Marlenaren voor een leeg doel weer naast te schieten.  De ruststand blijft 0 - 1. Na de thee weer een aanvallend M.V.V.'69. Al in de zesenveertigste minuut schiet Erik lammerink een mooie voorzet van rechts binnen. De stand is 1 - 1. Daarna is het in de vierenzestigste minuut Wim Stevens die de Marlenaren op de verdiende voorspong zet 2 - 1.  De wedstrijd is echter nog niet gespeeld want Sp. Rijssen gaat op zoek naar de gelijkmaker. In de tachtigste minuut is het Niek Brugman die de 2 - 2 binnen schiet. Maar de M.V.V.-ers nemen geen genoegen met deze stand en zoeken de aanval. Dit levert in de zesentachtigste minuut de verdiende voorsprong op . Het is opnieuw Wim Stevens die de 3 - 2 stand op het scorebord brengt. Ook Sp. Rijssen krijgt nog een mooie kans in blessuretijd.  Een vrije trap net buiten de zestien gaat via de kruising over het doel. De eindstand blijft 3 - 2 voor M.V.V.'69.

Volgende week de uitwedstrijd tegen E.N.C.'09.