Drie punten op stille zaterdag voor Marle

Geplaatst op 31-03-2013 14:57.

Blijkbaar was Quick'20 nog niet vergeten dat ze in Marle tijdens de eerste ontmoeting in dit seizoen een punt cadeau hadden gekregen. Vanaf het begin speelden de Oldenzalers heel afwachtend en hadden ontzag voor de M.V.V-ers. Dit gaf M.V.V.'69 de mogelijkheid om wat aanvallende acies op te zetten. In de 17de minuut kwam M.V.V.'69 al op voorsprong door een doelpunt van Ronald Sasbrink. Daarna moest in de 21ste minuut de wedstrijd worden stilgelegd omdat de scheidsrechter de bal tegen zijn hoofd kreeg en zijn bril stuk was. Na een kwartier kon de wedstrijd weer verder en konden we doorgaan waar we gebleven waren. Gaandeweg de eerste helft ontwikkelde ook Quick '20 wat aanvallende acties. Tot scoren kwamen zij echter niet. Dan in de 40ste minuut maakt een verdediger van Quick '20  een handsbal omdat hij wel erg knullig de bal probeert weg te werken bij een aanvallende actie van M.V.V.'69. De bal gaat op de stip en voor Ronald Sasbrink is dit geen proleem om de stand op 0 - 2 te brengen.  Na de thee een heel andere wedstrijd. De Oldenzalers gaan fel van start en krijgen al snel wat mogelijkheden. In de 48ste minuut is het Niek Neef die de 1 - 2  binnen schiet. In de 52ste minuut is het Thijs Groente die uit een vrijetrap de gelijkmaker binnen schiet. Daarna wordt het een spannende wedstrijd met de beste kansen voor Quick '20. De M.V.V.-ers geven echter geen krimp en de defensie weet de aanvalsgolf prima af te wenden. Ondertussen maken een bankvol met leiders, trainers en assistenten van Quick '20 zich schuldig aan buitensporig verbaal geweld vooral richting scheidsrechter, maar ook daar raken de Marlenaren niet van onder de indruk en blijven prima bij de les. In de 84ste minuut komt er dan een vrije schop net buiten de zestien voor M.V.V.'69. Deze wordt direct genomen en de attente Wim Stevens maakt de 3 - 2 voor M.V.V.69.  Ook nu weer een sterk staaltje van de bank van Ouick '20 hoe het niet moet in de voetballerij. De wedstrijd is echter gespeeld en M.V.V.'69 neemt de punten mee naar Marle.