Voetballen op Paasmaandag geen succes voor MVV

Geplaatst op 02-04-2013 18:19.

In het begin twee afwachtende ploegen met weinig kansen aan beide kanten. Dan in de 18e minuut is het Wilburt Laarman die de 1-0 voor M.V.V.'69 binnen tikt. Daarna gaat Achilles Enschede het tempo wat opvoeren en dit levert in de 39ste minuut de gelijkmaker op. Het is Frank ter Horst die bij de tweede paal de bal in het doel laat verdwijnen. Dit is ook de ruststand. Na de thee is het al direct Achilles Enschede die in de 46ste minuut via Paulus Keriakous op 1 - 2 komt. Daarna kan Achilles Enschede vrijuit gaan voetballen en de wedstrijd naar zijn hand zetten. In de 39ste minuut word het 1 - 3 door Job ter Horst en is de wedstrijd gelopen. In de 85ste minuut maakt Youri Vervetel de 1 - 4 en in de 87ste minuut mag Niek ter Horst de eindstand op 1 - 5 bepalen. Met name in de tweede helft werd duidelijk dat Achilles Enschede deze middag de betere ploeg was.