Zuid Eschmarke - MVV'69

Geplaatst op 05-05-2013 13:54.

Al na 3 minuten kwam M.V.V.'69 op voorsprong door een doelpunt van Wim Stevens. Echter in de 15e minuut werd het al weer gelijk door een doelpunt van Wilkes. Daarna twee aanvallende ploegen die elkaar goed in evenwicht houden. De ruststand blijft 1 - 1. Na de pauze een aanvallend Zuid Eschmarke die op zoek gaat naar de voorsprong. In de 53ste minuut is het dan wederom Wilkes van Zuid Eschmarke die met een afstandschot die 2 - 1 binnen schiet. Daarna is M.V.V.'69 weer de aanvallende ploeg. Er komen ook een paar mooie kansen op de gelijkmaker. In de 61ste minuut is het Erik lammerink die de 2 - 2 binnen schiet. Hierdoor raakt Zuid Eschmarke de controle over zichzelf volledig kwijt en scoort aan de lopende band gele kaarten. Uiteindelijk kan één speler van Zuid Eschmarke zich gaan douchen na zijn zoveelste opmerking tegen de leiding. De wedstrijd is echter nog niet gespeeld, want in de 88ste minuut weet Zuid Eschmarke de winnende treffer binnen te tikken door een doelpunt van Van Elst. De eindstand komt hiermee op 3 - 2. Verder hierbij nog even een pluim voor scheidsrechter Schippers. Hij had de intentie om er een mooie pot voetbal van te maken deze middag. Het werd hem echter niet gegund door de spelers van Zuid Eschmarke.