Bruchterveld maatje te groot voor MVV '69

Geplaatst op 30-09-2013 19:40.

(Via HOI Centraal) MVV’69 ging vanmiddag tegen een uitstekend Bruchterveld met duidelijke cijfers onderuit: 0-5.

Bruchterveld kwam al binnen het kwartier op voorsprong. In de 12e minuut opende Niels Lubbers de score: 0-1. MVV kreeg vervolgens zeer goede kansen om de gelijkmaker te scoren, het kwam een paar keer in een 1-tegen-1 situatie met de keeper van Bruchterveld maar wist deze kansen niet te benutten. Aan de andere kant viel de bal wel goed voor Bruchterveld in de 41e minuut. Bas Waterink bracht hiermee de stand op 0-2 in het voordeel van Bruchterveld. 0-2 was tevens de ruststand.

Na de rust in de 56e minuut ging Martijn Huisjes namens Bruchterveld met de bal aan de haal. Hij rondde deze mogelijkheid koelbloedig af en zette de bezoekende ploeg hiermee op een comfortabele 0-3 voorsprong. Deze tik had zijn uitwerking op de ploeg uit Marle, de ploeg kon geen goed spel meer laten zien. In de 70e minuut scoorde Martijn Huisjes opnieuw. Zijn tweede goal van de middag zette de 0-4 stand op het scorebord. In de 88e minuut wist Rienk van der Veen de 0-5 eindstand op het scorebord te zetten.

Een ruime nederlaag dus voor MVV’69. Bruchterveld was duidelijk de betere ploeg en liet goed voetbal zien in deze mooie wedstrijd die uitstekend geleid werd door de scheidsrechter van deze middag.

MVV’69 zal zich volgende week proberen te herpakken, het gaat dan op bezoek bij ASV’57.