Lemele trekt aan langste eind tegen MVV '69

Geplaatst op 01-12-2013 12:22.

(Via HOI Centraal) Lemele heeft zaterdagmiddag op bezoek bij MVV '69 drie punten binnengesleept. In Rijssen werd het 1-3. De wedstrijd ging behoorlijk gelijk op, maar het was Lemele dat in de slotfase aan het langste eind trok.

Op het sportpark van MVV '69 waren het de bezoekers die na een klein half uur spelen op voorsprong kwamen. Ondanks deze tegenslag vocht MVV zich terug in de wedstrijd en werd nog voor rust de gelijkmaker geproduceerd. Met een 1-1 tussenstand gingen beide teams naar de kleedkamer.

Na rust ging de wedstrijd gelijk op. Aan weerszijden waren kansen, maar deze bleven tot tien minuten voor tijd onbenut.

In de 80ste minuut pakten de bezoekers de leiding. Een minuutje voor tijd gooide Lemele door het maken van de 1-3 de wedstrijd in het slot. Door deze doeltreffende slotfase kon Lemele de drie punten mee naar huis nemen, maar een gelijkspel was over de gehele wedstrijd gezien ook niet ondenkbaar.