B1 houdt punten in Marle

Geplaatst op 11-10-2014 17:49.

Vandaag stond een thuiswedstrijd tegen Excelsior op het programma. Voorafgaand aan de wedstijd werd de teamfoto gemaakt. Toen dat was gebeurt konden we aan de wedstrijd beginnen. We zetten vanaf het begin gelijk druk en we creëerden kanzen. Excelsior creëerde ook goede mogelijkheden.  Maar wij wisten na 20 minuten de 1-0 op het scorebord te zetten. Even daarna ook de 2-0. Excelsior zette ons onder druk, en scoorden net voor rust de 2-1. Na de rust was het Excelsior die toon zette, ze kregen gigantische kansen maar wisten niet te scoren. Wij kregen minder kansen, maar de kansen die we kregen maakten we goed af. Zo werd het 3-1. 10 minuten voor het einde van de wedstrijd kregen we een strafschop en die werd benut, 4-1. Ongeveer 5 minuten voor het einde wist Excelsior toch nog 1 keer te scoren. Daarmee was de wedstrijd ook zo goed als afgelopen. Eindstand 4-2.