Ook in Enschede zit het niet mee

Geplaatst op 14-10-2014 18:56.

Zaterdag 11 oktober 2014 14.30, Zuid Eschmarke 1 – Mvv’69 1 staat op het punt te beginnen onder de leiding van de heer Koopmans. Zuid Eschmarke had net als Marle nog geen punten weten te behalen in de 4de klasse D.

De wedstrijd ging in het begin gelijk op, beidde ploegen zochten de aanval en in beidde strafschopgebieden werd het nodige gevaar gesticht. Naarmate de 1e helft vorderde nam Zuid Eschmarke steeds meer het initiatief. Tot doelpunten leidde dit niet de ploeg uit Eanske was niet secuur genoeg in de afronding. Totdat er in de 47ste minuut van de 1e helft een vrij trap werd binnengeschoten en Mvv met een 1-0 achterstand de rust in ging.

Een fikse domper deze tegentreffer aangezien dit totaal niet nodig was geweest. Maar de moed werd niet opgegeven in de kleedkamer. Trainer Huesken gaf aan dat het tijd was om de mouwen op te stropen, iets wat Zuid Eschmarke de gehele 1e helft al had gedaan. Mentaliteit, vechtlust en karakter werd er van de Marlese ploeg gevraagd.

De 2de helft ging van start en Marle ging op jacht naar de gelijkmaker. Zuid Eschmarke verdedigde zich kranig en voorkwam een gelijkmaker. Zuid Eschmarke probeerde Mvv met intimideerde acties uit het veld te slaan. Er was voor gewaarschuwd in de rust maar toch kon er een Marlenaar er met rood af, reden na trappen. Jammer, helaas en dom maar goed wederom een leermoment voor de jonge Marlese ploeg.

Zuid Eschmarke zag zijn kans schoon tegen 10 Marlenaren en breidde de voorsprong vlot uit naar 3-0. Mvv kon wederom zonder punten naar huis, erg zuur en frustrerend. Marle zit het nog niet mee dit seizoen. Maar gelukkig blijft de sfeer binnen de ploeg goed en wordt niemand iets verweten. Trainen en geluld blijven houden dus maar, het komt zeker goed met deze ploeg. Ook willen wij weer onze supporters bedanken die deze zaterdag weer naar Enschede waren gekomen om ons te ondersteunen, bedankt.

Volgende week spelen wij niet, Zaterdag 25 oktober spelen wij om 14.30 thuis tegen Asv’57 uit Aadorp. Wij hopen u dan weer te mogen begroeten.