B1 onderuit tegen Den Ham

Geplaatst op 23-11-2014 18:53.

Zaterdag 22 novermber stond de wedstrijd Den Ham B2 tegen MVV'69 B1 op het programma. Om half 3 werd er afgetrapt op sportpark de Rohorst. Na de aftrap was het Den Ham die de toon zette. Den Ham was continu op onze helft, Na 20 minuten tegen gehouden te hebben wist Den Ham toch de 1-0 te scoren. We bleven onder druk staan, na een half uur was het 2-0. Even later ook 3-0. 3-0 Was ook de ruststand. Na rust was het net als in de eerste helft eenrichtings verkeer. Alleen nu konden we niet langer meer tegen houden. Den Ham was fysiek sterker en het niveau verschil was simpelweg te groot. We hebben er het beste van gemaakt, ondanks de 9-0 nederlaag. Deze wedstrijd snel vergeten. Volgende week staat er een thuiswedstrijd op het programma, namelijk de koploper SVVN die dan zijn kampioenswedstrijd tegen ons mag spelen. Hopelijk kunnen we voorkomen dat SVVN op sportpark de leemkamp kampioen word.