De wedstrijd  Hardenberg'85 Dames 1 tegen MVV'69 Dames 1

Verdediging: Lisa, Milou, Marieke en Annemarie.
Aanval: Annina, Lisanne en Gerlinde.
Bank: Anja en Annerieke.
Staf:  Herald(trainer), Gerdien(vlagger) en Marije (leidster)

Het is vandaag een mooie dag om een balletje te trappen en de dames hebben ook zin om te voetballen.
Na 10 minuten komen ze dan ook op een 1-0 voorsprong, door een doelpunt van Lisanne met een mooie sprint vanaf de middenlijn.
In de 12de minuut moet helaas Germa het veld verlaten door een blessure en wordt ze vervangen door Anja. In de 36ste minuut komen de dames op een 2-0 voorsprong door Lisanne. In de 40ste minuut wordt de 3-0 binnengeschoten door Annerieke, met een mooie voorzet van Gea. In de 42ste minuut gaf Lisanne een mooie voorzet op Annerieke die deze in het doel schoot maar deze werd afgekeurd door de scheidsrechter.

De dames gaan met een 3-0 voorsprong de rust in.

Na de rust gebeurt er weinig de eerste twintig minuten, maar naar de 70ste minuut schiet Gea de 4-0 binnen vanaf ruim 20 meter. En in de 77ste minuut scoort Lisanne de 5-0. Twee minuten later wordt de 6-0 binnengeschoten door Lisanne. Het laatste doelpunt wordt in de 88ste minuut gemaakt en deze wordt weer door Lisanne binnen geschoten.

MVV voetbalde niet geweldig maar maakt wel veel doelpunten. En zorde ervoor dat Hardenberg geen kansen op het doel kreeg. De 3 punten gaan weer naar Marle! Dit maakt dat we tot nu toe nog de koplopers zijn.

29 november spelen we thuis tegen SVV'56 dames 1, supporters zijn van harte welkom!