Dames pakken drie verdiende punten!

Geplaatst op 31-10-2015 18:47.

Verslag mvv VR 1 - lemele/ lemelerveld VR 1

31 oktober 2015

Na een matige start van de competitie en een aantal 'gaten' in het speelritme (wat ons spel niet heeft verbeterd) hebben we vandaag een glansrijke zege behaald tegen de lemele/ lemelerveld combinatie. Het heeft even moeten duren voor het eerste verslag over het wel en wee van de marledames op de groene velden geschreven kon worden. De focus lag, begrijpelijk, op het spel, de conditie (en stiekem ook op de derde helft).

De weergoden stonden gunstig gezind. Ook de warming-up beloofde veel goeds. De dames waren er klaar voor en scheids floot 14.30 voor het begin van de wedstrijd. Met de herfstzon in onze rug begonnen we sterk met volop kansen richting het doel van Lemele. Maar ook Lemele/ L'veld weet Gonneke Bartels, onze keepster, af en toe te vinden. Tot de 36de minuut blijft het scorebord op de brilstand, als Gea Haller daar verandering in brengt. Na een mooie pass van Lisanne Tighelhof, laat Gea de keeper kansloos.

De toon is gezet, want enkele minuten later is het wederom Gea Haller die scoort. 2-0, een lekkere voorsprong om de kleedkamers te betreden voor de thee.

Na rust is het nogmaals Gea die het doel van de tegenpartij weet te vinden en scoort. In de 81ste minuut is het Lisanne die met een prachtige actie de overwinning vrijwel zeker stelt. Met nog een kleine 10 minuten op de klok wordt er fanatiek doorgespeeld. Dit wordt niet veel later beloond met het 5de doelpunt van vandaag. Ook dit doelpunt kan toegewezen worden aan Gea die dit seizoen sowieso uitstekend in vorm is.

Als in de 87ste minuut Sandra Noordman een penalty weet te verzilveren, is het feest compleet. Eindstand: 6 - 0!! Niet alleen vanwege het hoge scoringspercentage kunnen de dames een feestje vieren, ook de verdediging heeft uitstekend werk verricht. De dames uit Lemele hebben namelijk het Marlese doel niet 1x weten te raken. Hoopvol kunnen we uitzien naar volgende week! Dan kunnen we alle support goed gebruiken bij de derby tegen Daarle!!

7 november Daarle SP - Mvv '69 12.30 (uit)