JO11-1 KAMPIOENEN

Geplaatst op 03-06-2017 16:08.

Het voetbalseizoen 2016-2017 is weer voorbij gevlogen!!
De JO11-1 heeft 13 mei 2017 de laatste westrijd gespeeld tegen Hellendoorn. Dit was een ontzettende spannende wedstrijd en de kinderen keken hier erg naar uit.
We stonden het hele seizoen al boven aan alleen volgde Hellendoorn ons op de voet, zij stonden 2e met maar twee punten achterstand.
We moesten winnen of gelijkspelen wilden we ons tweede kampioenschap van dit seizoen te pakken krijgen.
Vele supporters aan de kant om de kinderen aan te moedigen, de wedstrijd startte om 9:15.
De eerste helft startten we gelijk ontzettend sterk, helaas lukt het MVV nog niet om een doelpunt te maken.
Tegen de 15e minuut lukte hellendoorn dit wel, nu moesten we er alles aan doen om gelijk te komen.
Dit lukt aan het eind van de eerste helft stond het 1-1 na een goede peptalk gingen de kinderen weer volmoed de wedstrijd in.
Nu ging het hard Hellendoorn scoorde snel na rust de 1-2 en vlak daarna de 1-3
Wij verloren onze hoop niet en gingen er nog volledig voor.
8 minuten voor het einde van de wedstrijd kregen wij een penalty mee die hard en goed werd benut. 2-3
Je zag de kinderen kijken, ze wisten dat het nog steeds kon.
4 minuten voor het eindsignaal scoorden wij de 3-3, wat een spanning zat er in die laatste 4 minuten. Deze minuten konden niet snel genoeg voorbij gaan!
EINDSTAND: 3-3  wat een ontlading en een plezier !!
JO11-1 Voorjaarskampioen 2017
Wat zijn we ontzettend trots op de jongens en de meiden van de JO11-1