Bekerwedstrijd ABS Bathmen JO13-3 – MVV’69 JO13-1G

Geplaatst op 20-02-2018 09:50. Laatst gewijzigd op 07-03-2018 23:14.

De wedstrijd JO13-1G werd gespeeld op zaterdag 10 februari

We hebben eerst de toeristische route genomen door Bathmen. En eenmaal aangekomen bij het sportpark, konden we het  voetbalveld niet vinden. Eenmaal op het veld begonnen we goed met een 0-1 voorsprong. En zo bleef het ook bijna de hele tijd. Net voor de rust ging het mis, het werd 1-1. In de rust hebben we het spel van de eerste helft besproken. We hebben ook tips gekregen. We gingen weer met goede moed het veld op. Het ging gelijk op. Toen werd het 1-2 voor ons.  Het ging een tijdje goed, maar toen werd het weer 2-2. We knokten door tot het eindsignaal. Het was gelijk dus we moesten penalty’s nemen. We hadden 3-4 gewonnen met de penalty’s en we waren door naar de volgende ronde!!! De volgende ronde zijn de kwartfinales. Het was een spannende wedstrijd en we gaan ons klaarmaken voor de volgende wedstrijd.