MVV'69 sluit voorbereiding en bekercompetitie winnend af

Geplaatst op 17-09-2019 15:15.

Op dinsdag 6 augustus startte MVV 1 de voorbereiding op het nieuwe seizoen, volle bak werd er weer getraind door de mannen van trainer Visscher. Nieuw seizoen, nieuwe kansen en een mooie Twentse competitie met een aantal ploegen die van de zondag naar de zaterdag zijn gegaan. Een competitie waar wel kansen liggen voor MVV’69 om de weg omhoog in te slaan.
Oefencampagne:
Tijdens de voorbereiding werden er een aantal oefenwedstrijden gespeeld en kan de staf van MVV 1 terug kijken op een goede voorbereiding. De eerste oefenwedstrijd werd met 4-1 verloren van zondag 4e klasse Sv Haarle (doelpunt Berry Grotenhuis). Er werd in een uitwedstrijd met 0-4 gewonnen van competitie genoot BZSV Borne (doelpunten van Steijn Roelofs, Stefan Eektimmerman en Jesper Grotenhuis(2x). De thuiswedstrijd tegen een andere competitie genoot SP Rijssen werd gewonnen met 4-0 (doelpunten van Joeri Kosters en Stefan Eektimmerman(3x). De oefenwedstrijd tegen 3e klasse Des 2 werd uit gewonnen met 2-3(doelpunten Rik Huisken, Jesper Grotenhuis en een eigen doelpunt). De wedstrijden tegen Lutten en Davo werden helaas afgelast.
Beker wedstrijden:
In een poule met 3e klasse De Esch (voorheen 2e klas), Harfsen (4e klas) en Rigtersbleek (4e klas) werd MVV met  1 winstpartij 3e in de poule. De uitwedstrijd tegen De Esch werd met 6-1 verloren (doelpunt Stefan Eektimmerman). De wedstrijd thuis tegen Harfsen (wat op een haar na promotie 3e klas misliep) werd met 0-2 verloren. De thuis wedstrijd tegen het “nieuwe” Rigtersbleek (met oud-spelers van de zondag tak 1e klasse) werd met 3-2 gewonnen (doelpunten Mart Roelofs, Steijn Roelofs, Joeri Kosters).
Prima voorbereiding op het nieuwe seizoen en de staf kijkt dan ook tevreden terug. Nu de focus op de competitie en hopelijk naar weer een mooi seizoen!. Zaterdag start MVV’69 1 thuis tegen De Zweef, deze ploeg kwam vorig seizoen uit in de hoofdklasse zondag (2e elftal) de wedstrijd start om 14.30 uur en wij hopen u allen te zien!