MVV op het PWZ toernooi

Geplaatst op 21-01-2020 22:49.

MVV’69 speelt mee met het Protos Weering toernooi editie 43 2019/2020.
28 dec 2019 Sporthal Boer Wessels te Zuidwolde.
Na wat research kwam ik erachter dat MVV’69 in 2007 ook heeft deelgenomen aan het PWZ (helaas hiervan geen standen of uitslagen kunnen vinden). 
Doordat DOS’63 uit Drogteropslagen zich terugtrok kwam er een plekje vrij voor MVV’69 in poule T. De selectie van MVV’69 bestond uit:
Remco Haselhorst , Rik Huisken , Joeri Kosters , Mart Roelofs , Steijn Roelofs , Berry Grotenhuis , Jesper Grotenhuis , Arjan Egberts. Jan Heuver mocht deze avond met de stok zwaaien als vlagger.
Poule T:
Zuidwolde ( zondag 2e klasse)
ZZVV (zaterdag 3e klasse)
SVZ (zondag 3e klasse)
Avereest (zaterdag 3e klasse)
MVV’69 (zaterdag 4e klasse)
De strijders van MVV kwamen vol goede moed per busje richting Zuidwolde vanuit Marle toch een reis van kleine 40 min. Maar al snel werd  duidelijk dat MVV een hele zware avond te wachten stond, het niveau van voetbal wat hier ter tonele kwam was voor MVV ietwat een maatje te groot. Of het kerstdiner zat de jongens nog dwars want eigenlijk werden we de eerste wedstrijden compleet van kastje na de muur gespeeld. Complimenten aan doelman Haselhorst hij stond een prima toernooi te keepen!
Om 18.00 uur werd de eerste wedstrijd van de avond  tegen SVZ uit Zeijen gespeeld en werd verloren met 6-0, hier werd gelijk ff duidelijk wat we konden verwachten deze avond. De moed weer bij elkaar geraapt en er werd afgetrapt tegen ZZVV uit Zuidwolde maar ook hier werd dik verloren (0-6) en was het niveau verschil heel duidelijk. De wedstrijd tegen Avereest had gewonnen moeten worden, tactisch had trainer Visscher de boel weer op een rijtje gezet maar helaas werd er verloren met 0-1 hier werden door MVV kans na kans verspeeld…. Is ook wel lastig als je een doel van 7,32 meter breed en 2,44 hoog gewend bent en nu voor een doeltje staat van 3 bij 2. Maargoed er stond nog 1 wedstrijd op het programma voor MVV en deze was tegen Zuidwolde, opzich een prima wedstrijd van MVV er werd met 4-0 verloren. Met 0 punten , 0 doelpunten werden we laatste in poule T. Een mooie ervaring rijker zo moeten we het maar zien , gezellig was het wel in Zuidwolde want de kantine beheerder deed de deur samen met de jongens van MVV op slot, de bus werd rond een uur of 3 gesignaleerd in Marle.  Wij wensen u allen een goed en gezond 2020 en hopen u volgend jaar weer te zien langs de lijn!