MVV 1 - SC Lutten 2

Geplaatst op 21-01-2020 22:54.

Er werden een aantal wedstrijden besproken maar helaas werd er door de tegenstanders afgezegd waardoor MVV 2 wedstrijden overhield als oefen programma. 
Nu oud en nieuw, het speedsoccer toernooi en nieuwjaars borrel (complimenten voor organisatie was weer perfect voor elkaar) weer achter de rug is werd er op dinsdag 6 januari weer voor het eerst getraind in 2020. Vol goede moed knallen in de 2e helft van het seizoen en de stijgende lijn door trekken!! 
Op zaterdag 18 januari werd er thuis gespeeld tegen Sc Lutten 2 de eerdere wedstrijd werd uit verloren met 4-2, vandaag had MVV geen kind aan Lutten en won maarliefst met 7-0. MVV speelde door wat afwezigen met een andere selectie dan normaal. Jelmer Ekkel maakte zijn basis debuut en good old Dennis vd Boom stond als laatste man vandaag. Jan Heuver zat op de bank samen met Bas Podt, hij zat voor het eerst bij de 1e  selectie en maakte in de 2e helft zijn debuut. Hij kwam er in voor Rick Heisterkamp. Jan heuver kwam in de 2e helft voor Jelmer er in. De weergoden waren ons niet goed gezind.. wind, regen en hagel passeerde de revue. 
Stefan Eektimmerman scoorde 2x , Jan Heuver maakte er 2 , Steijn Roelofs , Jesper Grotenhuis, en Jelmer Ekkel scoorden 1x. 
dinsdag 21 januari 2020 speelt MVV in en tegen Hellendoorn 2 om 20.15 uur.