MVV 1 seizoen 2019/2020

Geplaatst op 13-06-2020 17:40.

Een raar en bizar eind……..

MVV 1 startte het seizoen 2019/2020 met een goed gevoel, de jongens (sommige) hadden in de winterstop door gedaan en zo kon Arjan weer volle bak beginnen in Augustus. Veel nieuwe teams in de 4e klasse oa De zweef en Blauw Wit, GFC, allemaal leuke uitdagingen en zo werden deze ook benaderd met een duidelijk doel. Uiteindelijk hebben we het heel goed gedaan “maar” met 2-0 verliezen van hoofdklasser De Zweef bijv waar wij zelf de kansen echt wel hebben gehad op een gelijkspelletje en daar uit misschien wel de winst. De 3-2 verlies tegen ex 3e klasse Blauw Wit super pot van de mannen in oranje! Had zelfs meer ingezeten! Mooi dingetje is dat ze voor dat wedstrijd begon de sproeiers aanzetten en natuurlijk begonnen ze met sproeien waar MVV de warming up hield. Maar ook wedstrijden werden gewonnen! En misschien wel meer dan dat een ieder had verwacht misschien……….. Er werd 2x gewonnen van DRC (in bizarre wedstrijden overigens), de beide ploegen uit Rijssen werd aan de zegekar gebonden en de oranjetrein denderde maar door. De ploeg was scherp er zat een enorme drive in de ploeg, fanatiek en tot op het bot gemotiveerd om alles eruit te halen. Elke training en wedstrijd weer…….weet je waarom? Omdat het team een TEAM is met een super gemotiveerde trainer die alles eruit haalt wat er inzit!! Voor de trainer gaan de boys door het vuur!! Bijvoorbeeld voor de trainer (en het team uiteraard) gaat Rick Heisterkamp door…. De man die bij inboedel van MVV hoort zo langzamerhand  met zijn 40 jaren jong!! Rick dikke klasse!! Stefan Eektimmerman gaat door!! De man die sneller dan het licht is moet na een gespeelde wedstrijd bijna met een rolstoel naar huis, veel lichamelijke klachten maar toch weer een seizoen door!! Alles voor het team, de club en de trainer. Ik zou zeggen geef de trainer een contract voor het leven! 

Doelpunten 1e elftal; Stefan 7x , Berry 4x , Steijn 4x, Joeri 3x, Jeroen 2x, Rik 2x, Jesper 1x, Arjan 1x, Marc 1x, Herr Bosch 1x.

Helaas voor iedereen zitten we in een bizarre tijd de CORONA tijd, en voor MVV 1 eindigt een goed gestart seizoen (beste 1e seizoenshelft ooit!!) met een 9e plek… een dik en dik verdiende 9e plek! Ik weet zeker dat we richting plek 6 gegaan waren(achteraf makkelijk zeggen) uit 16 wedstrijden 19 punten halen is een zeer knappe prestatie! (er had zeer zeker meer ingezeten).

Trainingen waren elke week goed bezet elke week weer dik 15 a 16 man ook dat doe je als TEAM! Zelfs nu in de Corona tijd lopen de boys met 16 tot 21 man op 1,5 meter te trainen met elkaar en word er met lief en leed bijna 2 uur getraind. Er is afgesproken als team dat er in de zomerstop gewoon door getraind word! Zo zie je maar dat de ploeg vol ambitie zit om seizoen 20/21 weer te gaan knallen!! 

De keeperstrainingen waren elke week fanatiek en met veel plezier werd de ene na de andere bal uit het doel gerammeld…keepers zijn best gekke mensen want wie gooit zich nou voor een bal die bijna met 120 km per uur op je afkomt? Dat doen alleen keepers, de ene keer is een keeper de lul na een gemaakte blunder en even later is hij de held van het veld als hij een bal op een magistrale manier uit de kruising haalt…. Keepers, wees er zuinig op! 

Seizoen 20/21 zal de staf er anders uitzien van het 1e. Keeperstrainer/assistent René Altena (ik) stopt er helaas mee. De combinatie eigen werk, werk partner op de zaterdagen trainingsavonden en een 2e kind op komst is helaas niet te combineren. Martin Meijerink uit Gramsbergen zal de hoofdtrainer assisteren en met de keepers aan de slag gaan. Martin heel veel succes en plezier bij (na mijn mening) een van de leukste/gezelligste/warme club die ik ken. En pak die keepers maar flink aan!!

Afscheid nemen bestaat niet (zoals Marco Borsato ooit zong), uiteraard zullen jullie mij nog wel eens zien, maar dan achter de hekken ipv van langs de lijn want ik kom zeker nog is kijken. MVV heeft wel een plekje in mijn hart gekregen…. Ik heb veel plezier gehad veel beleefd en schreef ook met veel plezier de verslagen , 2 (1,5) geweldige seizoenen met helaas een raar en bizar einde….. Achter de schermen blijf ik wel wat doen voor MVV 1. Ik wil een ieder bedanken!!.....van de koffie juffrouw tot aan alle trouwe supporters , het bestuur, de sponsoren en hoofdsponsor  (Toppertje), de jongs van het 1e, 2e het 3e , Marieke de verzorgster,de jeugd de dames niemand te vergeten!!! MVV 1 jongens allemaal super bedankt! En succes met Arjan en Martin!! Alle keepers die met mij getraind hebben allemaal bedankt dat ik jullie af toe compleet kapot mocht maken…. en dat jullie daarna altijd nog aardig vondenvond ik soms wel gek.  Super bedankt , Ik hoop dat ik jullie wat heb kunnen bijbrengen. Arjan en Martin succes en maak er een top seizoen van (voor tips mogen jullie altijd bellen ;p) Ik wens jullie allemaal succes, blijf gezond en wees lief voor elkaar!

Sportieve groet en tot gauw want afscheid nemen bestaat niet,

René Altena