MVV’69 wint eerste competitie wedstrijd

Geplaatst op 24-09-2020 19:16. Laatst gewijzigd op 25-09-2020 06:20.

Eindelijk na lang wachten start dan het nieuwe seizoen 20/21. Voor MVV’69 was de eerste wedstrijd een uitwedstrijd en wel tegen avc Heracles uit Almelo. Vorig seizoen speelden de oranje hemden 0-1 in de uitwedstrijd in Almelo.

MVV bleek de hele wedstrijd de boel prima onder controle te hebben. De mannen van trainer Visscher gaven vrij weinig weg en stonden een prima pot te spelen. Wat resulteerde in een 0-2 overwinning door doelpunten van Steijn Roelofs en Stefan Eektimmerman.

MVV heeft na 10 minuten spelen al 2 grote kansen gemist maar houd het hoofd koel. Het balbezit was dan over de hele wedstrijd gezien meer voor avc maar wat heb je alleen aan balbezit als je nauwelijks wat creëert.  De kansen waren deze middag voor MVV’69 en net zoals afgelopen seizoen werden de taken goed en geconcentreerd uitgevoerd door de Marlense brigade, die vol overgave voor de punten streden.  2e helft kwam avc wat beter uit de kleedkamer maar tot echte grote kansen kwamen ze niet.  Avc kwam niet verder dan wat counters en corners maar de verdediging van MVV stond prima hun mannetje deze middag.  Over de gehele wedstrijd gezien een terechte overwinning voor de mannen van trainer Visscher.

A.s. zaterdag komt ATC’65 op bezoek bij MVV, een pittige klus voor de mannen in oranje, maar zoals MVV vaker heeft laten zien is niets onmogelijk.  Aftrap is om 14.30 uur en hopelijk zien we u langs de lijn, want zaterdag is voetbaldag!