Bekerwedstrijd Daarle E2 - MVV E1

Geplaatst op 04-09-2007 18:47.

Zaterdagmorgen om kwart over 8 moesten we bij de kantine zijn om vandaar naar Daarle te gaan waar we het moesten opnemen tegen het E 2 team van sc.Daarle. Dit was onze tweede bekerwedstrijd, nadat we vorige week de eerste bekerwedstrijd gewonnen hadden van Deto.
Na de warming-up kon de wedstrijd beginnen. Koen Hutterd die deze morgen onze aanvoerder was, had gekozen om te beginnen met de aftrap. Na 5 minuten opende Joeri Kosters de score voor MVV, na goed voorbereidend werk van Jeroen Thijs. Al vrij snel bleek dat de spelers van MVV iets te sterk waren voor de Daarlese spelers. Na veel kansen verprutst te hebben duurde het nog wel 10 minuten voordat het tweede doelpunt gescoord werd, dit maal was het Jeroen die de aanval afrondde. Hierna was de ban gebroken en werd er voor de rust nog vier keer weer gescoord. De doelpuntenmakers waren Jeroen tweemaal, Joeri één maal en Carlin Bosch met een afstandsschot één maal.


Na de pauze werd meteen de aanval weer gezocht, en werd er geprobeerd om de score ondanks enkele positiewisselingen in het veld, verder uit te bereiden. Ondanks goed keeperwerk van de doelman van sc.Daarle werd er in de tweede helft nog vijf maal gescoord.
Joeri twee maal, Carlin één maal en Jeroen tweemaal waarvan het tweede doelpunt een heel mooi doelpunt was, door dat hij deze bal vanuit een hoekschop afrondde met het hoofd. Eind uitslag was 0 – 11.