MVV '69 de gelukkigste in duel tegen Daarle

Geplaatst op 15-09-2007 20:21.

In het eerste kwartier was het wat aftasten in het duel tussen MVV '69 en SC Daarle, maar echte kansen leverde dit nog niet op. De eerste kans was voor SC Daarle toen De Graaf vanaf 16 meter net over schoot.
De beste kans in de eerste helft was echter voor Peter Schuttevaar die van dichtbij tegen de keeper van SC Daarle aanschoot. Vervolgens kreeg SC Daarle nog een goede kans, maar Hellwich schoot vanaf de rechterkant van het zestienmetergebied net naast.
In het vervolg van de eerst helft was eerst MVV '69 iets sterker, maar in het slot was SC Daarle de bovenliggende partij. Echte kansen leverde dit voor beide partijen niet meer op.
Na de rust was SC Daarle veel sterker dan MVV '69. De eerste kans na de pauze was voor MVV '69, toen invaller Arjan Klein te zacht inschoot.
Beide ploegen kregen vervolgens nog enkele kleine kansen.
In de 71e minuut kreeg MVV '69 een vrije trap rechts halverwege de helft van SC Daarle. Deze bal van Ronald Sasbrink werd door iedereen gemist en betekende de 1-0 voorsprong voor MVV '69.
In het slot van de wedstrijd kreeg SC Daarle nog enkele goede kansen, maar keeper Dyon Fikkert stelde de overwinning voor MVV '69 veilig.