MVV '69 E1 - ASC '62 E6

Geplaatst op 25-09-2007 18:16.

Zaterdag 22 september werd thuis de wedstrijd MVV ’69 E1-ASC ’62 E6 gespeeld. MVV ging de wedstrijd onder leiding van Gerrit Huisjes goed van start en blaakte van zelfvertrouwen. De eerste helft werd er uitstekend samengewerkt wat resulteerde in een flinke voorsprong. Eén van de doelpunten uit deze helft moet genoemd worden want professioneler zie je ze niet snel bij de jeugd: De prachtige lob van Joerie. Klasse jongen! De tweede helft werd er niet alleen van kant gewisseld maar ook van keeper. Joerie verkoos een rol als doelman i.p.v. spits. De tweede helft verliep soepel, maar een stuk slordiger en bovenal egocentrischer dan de eerste helft. Het leek op een gegeven ogenblik alsof iedereen van Marle wel een doelpunt wilde maken. Dit had weinig resultaat want er werd keer op keer gemist. Toch vielen er nog een aantal goals waaronder een schitterend afstandsschot van Koen. Eindstand 11 – 0! Wederom 3 punten bij elkaar gevoetbald! Kleine kanttekening van de reporter in deze: Een 9-jarige Lothar Mattheus is herrezen, zo zagen wij de laatste paar wedstrijden. Hoewel Mattheus een zeer goede voetballer was, zal hij toch de geschiedenis ingaan als Uber Schwalbe!! Kom op jongens, schwalbes horen niet bij het spel en bij onze club thuis.
Oeps, bijna vergeten: Jeroen Tijs moet de trainer en leidster trakteren! Want volgens een oud Grotenhuis gezegde: “Heb ie tijden’s spöll’n de veters loss, dan trakteer ie de trainer op dröge wors!