MVV '69 pakt een punt bij DKB

Geplaatst op 29-09-2007 19:24.

Enigszins verzwakt kwam MVV '69 aan de start in de uitwedstrijd tegen DKB.
Maar de vervangers pakten het goed op en er ontstond in de eerste helft een gelijkopgaande strijd met nauwelijks kansen aan beide zijden. Ondanks het redelijke spel was de rustand 0-0.
De tweede helft kwam MVV '69 flitsend uit de startblokken. Een vrije trap vanaf de rechterkant van Wim Stevens werd uitstekend ingekopt door Jeroen Luttenberg waardoor het één minuut na de rust 0-1 voor MVV '69 werd.
Dit was het sein voor DKB om er nog feller tegenaan te gaan.
In de 60e minuut resulteerde dit al in een bal op de paal. Twee minuten later werd het gelijk door een afstandsschot vanaf een meter of twintig. Weer twee minuten werd het zelfs 2-1 voor DKB en leek MVV '69 rijp voor de slachtbank. De 3-1- leek een kwestie van tijd, maar bij één van de spaarzame uitvallen van MVV '69 werd de laatste man van DKB dusdanig in het nauw gebracht dat deze de gelijkmaker voor MVV '69 binnenkopte. In de laatste tien minuten drong DKB zeer aan om toch nog de overwinning uit het vuur te slepen maar met kunst en vliegwerk bleef MVV '69 overeind.
Volgende week in de thuiswedstrijd tegen het sterke Denekamp hoopt MVV '69 op een minstens zo goed resultaat.