Tweede wint met uitgedunde selectie

Geplaatst op 29-09-2007 21:29.

Vandaag was het weer zo ver, om half één (ietsje later eigenlijk) werd de aftrap verricht tegen Rietvogels 6, een tegenstander waar de vorige seizoenen niet of nauwelijks van is gewonnen. Marle begon wel redelijk aan het spel, en het tikken ging wel redelijk, maar de tegenstander was dan ook niet echt fanatiek in het storen. Toch kwamen de Rietvogels er nog een keer goed uit, waarbij een speler werd vrijgespeeld en er gescoord kon worden, waar achterin niet goed werd opgelet.

De gelijkmaker kwam ook gelukkig weer snel, nadat de bal naar voren werd gebracht, voor werd gelegd, en afgemaakt door Arjan Klein met een snoeihard schot. Niet veel langer stonden we al weer tegen een 1-2 achterstand aan te kijken, door een bal die strak de kruising in werd “gecurld”, door ondergetekende.

De tweede helft begonnen we vol vertrouwen, en dat was ook niet gek want Rietvogels was zeker niet beter dan ons, en zo kwamen de kansen er voor ons, maar ook enkele voor hun waarvan 1 strak op de paal, en nog 1 werd geblokt toen er nog simpelweg 1 speler voor het goal stond. Daar hadden we even geluk. Helaas voor ons scoorden de Rietvogels weer uit een kans waar er niet strak op de man werd verdedigd, en leidde hun de wedstrijd. De kopjes gingen niet hangen, en het werd nog spannend ook. Er werd de 3-3 gescoord uit een penalty, en de strijd brak los. Vele kansen op het gladde veld leidde tot niks, totdat er een goede bal richting Haller werd geschoten, en die hem met uiterste concentratie in het netje bracht. Dit bracht ons tot een 4-3 eindstand, waar de Rietvogels het niet mee eens waren wegens handsballen, schwalbe’s, gekke vlaggers etcetera.