A.S.C.'62 E8M-MVV'69 E1

Geplaatst op 30-09-2007 17:32.

Op deze regenachtige zaterdagmorgen stond de uit wedstrijd tegen A.S.C.’62 op het programma. Nadat alle spelers om kwart voor acht aanwezig waren konden we richting Dalfsen vertrekken. De tegenstander van vandaag was een echt meidenteam. Na de aftrap zochten de spelers van MVV direct de aanval, maar de dames uit Dalfsen gaven zich niet zomaar gewonnen, en gaven in het begin nog de nodige tegenstand. Na tien minuten was de ban dan toch gebroken, nadat er al enkele kansen om zeep waren geholpen. Jeroen Thijs scoorde het eerste doelpunt. Daarna werd er aan MVV kant goed gevoetbald, iedereen bleef op zijn of haar positie spelen, er werd goed samen gespeeld, en zo ontstonden er veel mogelijkheden voor de spelers van MVV om de score op te voeren. Het was Tom Marsman die voor de rust nog drie maal scoorde, een echte hattrick dus. De ruststand was 0 – 4.
Na de rust werd er van keeper gewisseld, Jeroen nam de plek van Joeri over die in de eerste helft nog bijna niets te doen had gehad. Het was dan ook Joeri die na rust het eerste doelpunt scoorde. Ook Tom liet weer eens van zijn beste kant zien door te scoren met het hoofd. Nadat Carin en Joeri nog twee keer scoorden werd de eindstand 0 – 9. Maar ondanks deze nederlaag voor de meiden van Dalfsen, hebben zij zich toch kranig verweerd in deze competitie die grotendeels door jongensteams gespeeld wordt.