Debacle MVV'69 tegen Denekamp

Geplaatst op 06-10-2007 19:49.

Vanaf de eerste minuut nam Denekamp het initiatief en liet MVV '69 zich terugdringen. Dit resulteerde in de 9e minuut al in de 0-1 door Micha Benerink.
Vanaf de aftrap gaf Wilburt Laarman de bal diep op Leon Jansen of Lorkeers, waarna diens voorzet van dichtbij door Peter Schuttevaar werd binnengetikt, hetgeen de 1-1 betekende. Denekamp bleef de sterkste en in de 20e minuut werd het dan ook verdiend 1-2 door Frank van Os. In het restant van de eerste helft was het een gelijkopgaande strijd met weinig kansen van beide zijden.
Het begin van de tweede helft een zelfde beeld, tot de 58e minuut Jeroen Timmermans de 1-3 aantekende. Nog geen minuut later werd het zelfs 1-4 door Maarten Arendsen. Op dat moment knakte er iets bij MVV '69 en scoorde Denekamp nog vier keer, waardoor de eindstand op 1-8 werd bepaald.
Volgende week tegen SVV uit Sibculo is MVV '69 op eerherstel uit.