MVV'69 E1 - Hulzense Boys E6

Geplaatst op 08-10-2007 13:22.

Op 6 oktober werd er onder mistige weersomstandigheden een echte derby gespeeld. E1 mocht E6 van de Hulzense Boys laten zien wat ze waard waren. Al vrij snel bleek dat dit weer zo'n wedstrijd zou worden waar vele goals gescoord konden worden. Tom zette MVV al snel op een 1 - 0 voorsprong. Door een ongelukkige reddingspoging van de keeper van Hulzen werd het vlak daarna 2-0. Vervolgens scoorde Garin 2 x. Rainald scoorde het 5e doelpunt. Het 6e doelpunt kwam op naam van Garin. Het 7e doelpunt werd door Jeroen gemaakt. De 8e weer door Garin en het 9e doelpunt werd knap door Jeroen ingeschoten. En dat was alleen nog maar de 1e helft. Na kort teamoverleg werd een nieuwe doelstelling gesteld: Op naar de 20-0! Joeri mocht de goal verlaten en Garin trok de 2e helft de keepershandschoenen aan. Door het zelf opgelegde streven van 20-0 bleef Marle goed voetballen en vergat niet zoals we dit de laatste tijd vaak in de 2e helft zagen, de vrije man op te zoeken en als team te blijven voetballen. Koen liet uitstekend voetbal zien en de verdediging greep, waar nodig, goed in. De doelstelling werd uiteindelijk niet gehaald omdat Hulzen bij 15-0 roet in het eten gooide. Jammer, maar de vreugde van onze tegenstander was ook wat waard. Toch? Door 7 goals van Joeri, 1 van Rainald, 3 van Tom en 3 van Jeroen in de 2 helft was de eindstand 23-1. Hoewel de tegenstander weinig weerstand bood, kan ons eigen E1 terug kijken op een goed gespeelde wedstrijd waar TEAM met hoofdletters geschreven kan worden. Succes met de volgende wedstrijd want dat kon nog weleens een heel andere uitslag worden.