Moeizame zege Dames MVV'69

Geplaatst op 14-10-2007 19:11.

In een meer spannende dan goede wedstrijd tegen de dames van Hellendoorn, gebeurde er voor de rust weinig. Beide teams kregen enkele kansen, de beste kansen kreeg de thuisclub, maar door te gehaast of slorigheid bleef het tot aan de rust 0-0.

Na de thee eigenlijk hetzelfde spelbeeld, MVV trok nog meer ten aanval, maar moest oppassen voor de uitvallen van Hellendoorn. In de 65e minuut werd het toch 1-0 door een fout in de verdediging kon Gerlinde Kleinjan scoren. De thuisclub ging op zoek naar de 2-0, maar het werd 5 minuten later door een fout in de verdediging 1-1. In die periode was hellendoorn de betere ploeg en werd het in de 75e minuuut zelfs 1-2. Hierna was het MVV dat de wedstrijd weer ging bepalen en na 80 minuten was het Anita Veurink die de 2-2 liet aantekenen uit een vrije schop vanaf 25 meter! MVV ging op jacht naar de 3-2 en kreeg loon naar werken en was het wederom Gerlinde Kleinjan die kon scoren in de 85e minuut. Hellendoorn probeerde de laatste minuten alles nog om het gelijk te maken, maar helaas gebeurde dit voor hen niet. In de laatste minuut counterde MVV naar de 4-2, deze aanval werd goed afgemaakt door Mirjam Stokman.
In een niet al te beste wedstrijd bleven de punten toch wel verdiend in Marle!

Beste Speelster: Gerlinde Kleinjan