Dames MVV'69 weer 3 punten in the pocket

Geplaatst op 14-10-2007 19:15.

(wedstrijd van za. 6 okt.)

Afgelopen zaterdag stond de thuiswedstrijd tegen Achilles op het programma, net zoals vorige week moest MVV'69 het zonder vaste keepster Sanne Pastink doen.
MVV'69 begon rommelig aan de wedstrijd. In de 16e minuut lukte het Lisanne Tighelhoff na veel pogingen de 1-0 te maken, er werden verder in de eerste helft veel kansen gecreeƫrd, maar de goede afwerking ontbrak.

Na de thee kreeg MVV'69 meer kansen en benutte deze ook. Via een voorzet van Anita Veurink, schoot Gerlinde Kleinjan in de eerste instantie op de paal, kreeg de bal weer goed voor en schoot deze strak in het doel, 2-0. De 3-0 kwam wederom op naam van Lisanne Tighelhoff. De 4 en 5-0 werden gescoord door Mette Lohuis. In de 82e minuut werd de 6-0 gescoord door Lisanne Tighelhoff die de bal niet lekker raakte en hierdoor de keeper verraste. Door een mooie voorzet van rechts door Mirjam Stokman, schoot Lisanne Tighelhoff de bal strak in het doel, hiermee werd de eindstand van 7-0 bepaald.

Beste Speelster: Mette Lohuis