C1 poule winnaar!

Geplaatst op 20-10-2007 12:51.

Zaterdag 20 oktober werd 's morgens om 10 uur afgetrapt op de Leemkamp. De C1 moest in de beker tegen Dedemsvaart C2. Na een beetje mekaar uitgetest te hebben vond Jordy Bannink het nodig een bal in de kruising te schieten. 1-0 voor ons dus. Het goede spel van MVV werd door een harde overtreding van een MVV'er in de war gegooid. Geen opzettelijke overtreding maar toch een blessure voor de speler van Dedemsvaart. Een poosje later werd er slecht gedekt waardoor Dedemsvaart lange linksvoor raak kom schieten. 1-1 en een paar minuten later 1-2. Balen maar Mvv zette door en de 2-2 was er zo. Vlak voor rust weer zo'n kanon van een schot schot van Bannink en verrek weer raak, strak in de kruizing. In de rust weer zo'n lekker bakkie thee en de speech van Gerjan. In de 2e helft werd er in tegenstelling goed gevoetbald waardoor er veel kansen werden gemaakt en afgemaakt. 8-2 was uiteindelijk de uitslag. We hopen met de C dat we het goede resultaat van de B kunnen overtreffen. Dat betekend gewoon de beker winnen als het lukt.
We hopen dat we daarbij u als fan te kunnen zien. Nou een mooi resultaat er bij. Tot ziens bij de volgende wedstrijd.