Hardenberg '85 sterker dan MVV '69

Geplaatst op 27-10-2007 19:58.

MVV '69 kwam sterk uit de startblokken tegen Hardenberg '85.
Al in de tweede minuut mocht Chiel Jansen of Lorkeers alleen op de keeper afgaan, maar deze laatste redde knap.
Daarna kreeg MVV '69 nog enkele goede kansen, maar men faalde in de afwerking.
De eerste kans die Hardenberg '85 kreeg was in de 14e minuut wel gelijk raak en drie minuten later stond zelfs de 0-2 op het scorebord, waardoor de wedstrijd eigenlijk al beslist was.
Maar MVV '69 gaf niet op, zei het niet dat ze hierin werden tegengewerkt door scheidsrechter Koopman uit Nijverdal die in de 37e minuut een duidelijk buitenspelgeval liet doorgaan en vervolgens ook nog een vrije trap op de rand van het zestienmetergebied gaf voor commentaar op de leiding, terwijl de bal al lang uit het spel was. Deze vrije trap was een buitenkansje voor Hardenberg '85 hetgeen de 0-3 betekende.
Daarna gaf de partijdige scheidsrechter ook nog een penalty aan Hardenberg '85 en ver in de blessuretijd van de eerste helft werd het zelfs nog 0-5.
MVV '69 ging de tweede helft in met de bedoeling om toch nog een redelijk resultaat uit het vuur te slepen.
De scheidsrechter bleef echter grossieren in anti-MVV '69 beslissingen hetgeen de irritatie opleverde bij velen, waaronder de trainer van MVV '69 Rein Vos die vervolgens ook nog om onduidelijke redenen de rode kaart kreeg.
De uiteindelijke uitslag was 0-8, maar de frustratie over het zeer partijdige fluiten van de scheidsrechter was groter dan over de duidelijke nederlaag. Bij MVV '69 hoopt men dan ook dat deze scheidsrechter nooit meer wordt aangesteld voor een wedstrijd van deze vereniging.