E1 versus Broekland E2

Geplaatst op 29-10-2007 13:42.

Zaterdag 27 oktober mocht E1 om 3 belangrijke punten strijden. Broekland E2 staat momenteel 4e in de competitie met een gelijk aantal punten als ons eigen E1. Marle ging direct sterk van start. Mooie, goed opgebouwde aanvallen en vlot spel. Tom was degene die als eerste het doel van de tegenstander vond. Marle leed weinig balverlies op een enkele uitzondering na: Broekland ondervond af en toe geluk doordat zij een bal gepassd kregen door MVV. Lastig hè, zo’n tegenstander met oranje shirts? Jeroen bracht ons vervolgens vlak voor rust op een 2-0 voorsprong. Na de rust mocht Jeroen een helft keepen en deed dit zeker niet onverdienstelijk. Ook tijdens de 2e helft werden de toeschouwers, waaronder een scout van FC Twente/Heracles, getrakteerd op attractief voetbal. De vechtlust en het doorzettingsvermogen van ons team blijft fantastisch om naar te kijken. Het harde werken werd beloond met weer een doelpunt op naam van Tom. Vlak voor het eindsignaal van scheidsrechter Dick Koldewé klonk, scoorde Rainald het 4e doelpunt van de wedstrijd. Rainald had vast een blikje Red Bull gedronken in de rust want hij vloog over het veld, voorbij zijn tegenstanders, richting goal en de keeper van Broekland had het nakijken. Hoewel Broekland deze wedstrijd niet wist te scoren, waren zij een gedegen tegenstander. Mede door goed verdedigen en prima keepen lukte het Broekland niet om de 0 weg te poetsen. Dame en heren E1, namens de toeschouwers bedankt voor weer een mooie wedstrijd. Gezien de stand in de competitie zijn er zaterdag goede zaken gedaan!