C1 in het zoveelste duel tegen Hellendoorn

Geplaatst op 31-10-2007 22:21.

Maar dit maal een keer wat anders als een jeugdelftal. Geen MB, C2, C1, B2 of wat dan ook, maar vv Hellendoorn Dames 1. U leest het correct, het Helderse dames-1 elftal. De jongens van de C1 verzamelden zich om half zeven bij de kantine om te vertrekken naar de andere kant van de Regge. Gearriveerd in Hellendoorn, omgekleed en wel, werd er een warming-up in het donker gedaan, met het kleine (dankbare) licht van de naastgelegen Hellendoornse tennisclub. Men kon niet zeggen wat men verwachten moest, maar in ieder geval dat het beter zou zijn dan Hellendoorn B2.
Het signaal werd gegeven door Gait Dam en de wedstrijd kon beginnen. Hellendoorn had wel het betere van het spel; maar kwam niet aan scoren toe. Dit door onder andere puik verdedigen van Patrick. De eerste helft vertoonde een eentonig beeld; Hellendoorn dat het spel bepaalde en MVV '69 C1 dat aan de verdedigende kant was, met een uitzondering hier en daar; maar deze kansen werden ook niet benut.

De tweede helft werd er wat gewisseld, wat van plaats veranderd en kon met beginnen. MVV had nu wel wat meer invloed, en was steeds vaker te vinden op de helft van vv Hellendoorn. Maar helaas werd er nogal paniekerig met de bal omgegaan, en zodoende kon de bal lang niet altijd in de ploeg gehouden worden. Grootste kans van de wedstrijd was voor Lars JoL, maar die schoot hem er helaas niet in.

De wedstrijd bleef dan ook doelpuntloos (terecht denk ik), maar wel weer genoeg geleerd neem ik aan.