E1 te sterk voor Heino

Geplaatst op 04-11-2007 13:18.

MVV ’69 E1 - Heino E4

Deze zaterdagmorgen stonden de spelers van MVV al op het veld te wachten op de tegenstanders uit Heino. Om 10 uur zou de wedstrijd beginnen onder leiding van scheidsrechter Gerrit Huisjes, maar de spelers van Heino waren nog in geen velden of wegen te zien. Om iets voor 10 uur kwamen de spelers aan op sportpark “de Leemkamp”. Nadat iedereen gereed was kon de wedstrijd van start gaan. Gezien de stand op de ranglijst moest deze wedstrijd voor MVV in winst omgezet kunnen worden. Vanaf het begin zette MVV de tegenstander onder druk door goed samenspel wat ook enkele kansen opleverde. Tom scoorde de eerste 2 doelpunten op aangeven van Joeri en Jeroen. Hierna dachten de spelers van MVV dat de wedstrijd al gewonnen was en dat het vervolg van de wedstrijd wel vanzelf zou gaan. Heino rook mogelijkheden maar tot grote kansen leidde dit niet. MVV zette weer een tandje bij en scoorde er weer vrolijk op los. Dit maal was het Joeri die 2 treffers maakte op aangeven van Tom, die voor rust ook nog 1 maal scoorde. Na rust werd Joeri de vervanger van Robin die in de eerste helft het doel had verdedigd.

Ook de tweede helft was voor MVV, die Heino totaal in zijn greep had. De score werd verder opgevoerd door enkele schitterende treffers. Door doelpunten van Tom 3x, Jeroen 2x en een doelpunt van Rainald werd de einduitslag
11 – 1, ook de ene grote mogelijkheid van Heino werd keurig in het doel van MVV geplaatst. De spelers en begeleiders konden weer terug kijken op een wedstrijd van het E team, waarbij de spelers door steeds meer samen te spelen het spelletje steeds boeiender maken.