Tweede weggespeeld

Geplaatst op 04-11-2007 14:28.

Dat het momenteel niet goed gaat met het 2e, is wel te zien aan de plek op de ranglijst. Uiteraard zullen we niet eerste worden, maar gezien de tegenstanders is er veel meer mogelijk.

Zodoende moesten we zaterdagmiddag in & tegen Kloosterhaar spelen, net als het 1e elftal op datzelfde moment. De eerste kansen waren voor Kloosterhaar 3, dat fel uit de startblokken kwam. Het zou dan ook snel 1-0 worden door tikwerk van hun. Duidelijk was dat we niet weggetikt zouden moeten worden, en dus strak moesten verdedigen.

De keren dat we er uit kwamen, werden ook benut. Door 2 doelpunten van René Winters werd de ruststand 2-2. In de tweede helft begon het al wat redelijker, en kon er ook wat meer spel gemaakt worden. Maar het was Kloosterhaar dat scoorde, en zo de 3-2 maakte. Toen was de concentratie onnodig ver te zoeken, en gingen de spreekwoordelijke koppies hangen. Dat was zeker niet nodig geweest, want Kloosterhaar was zeker een tegenstander waar goed tegen gevoetbald kon worden. Door eenvoudig weggeven & concentratieproblemen overal op het veld aan Marlese zijde, was de einstand snel bepaald tot 7-2.

Het moge duidelijk zijn dat we geconcentreerder moeten gaan voetballen, met name in de 2e helft. Volgende week is daar mooi de gelegenheid voor, want we moeten tegen OZC 7, een team dat 1 plek onder ons staat.