De Daarle Derby

Geplaatst op 10-11-2007 18:28.

Zaterdag 10 november 2007 10.00 uur de Daarle derby. De voorgaande week stonde krant er al bol van. De leemkamp was al weken van te voren uit verkocht. En om toen uur ging de wedstrijd van start. Daarle was niet beroerd om hun smetteloze witte shirtjes vies te maken. De 1e 15-20 minuten was Daarle iets beter maar dat leidde niet tot grote kansen. Toen wou Sven Beumer de wereld goal van vorige week nadoen maar dat lukte ook maar net niet. De keeper van Daarle moest zwevend redding brengen. Later kwam er een iets mindere schot van Sven maar zeker de moeite waard. En toen kwam die weer de lange bal op Jollie Dollie en weer verschalkte hij de keeper. Later kreeg onze rappe spits nog wat OPGELEGDE kansen maar die werden helaas niet afgemaakt. En toen was het al weer rust. In de rust een goeie peptalk van onze atletische Gerjan. Het was nodig want MVV was in de 1e helft niet echt overtuigend. 2e helft de strijd kwam nu los met hier en daar harde overtredingen. En toen weer de bal op JOLLIE weer een goal wel voorspelbaar die jongen. Toen werd Daarle gevaarlijker het ging goed aanvallen maar de keeper was wakker met een redding uit de linker hoek en een doorgebroken man afgestopt. Maar Jim Fokke was op het laatst toch nog iets sneller en scoorde voor Daarle een troost goaltje want MVV won verdiend in een uitverkocht Leemkamp. Het was wel een sportieve wedstrijd en de opkomst was ook groter dan normaal. Good Goan en Weerkomn