Goede pot voetbal en scheids maar geen punten voor MVV'69

Geplaatst op 11-11-2007 18:00.

Trainer Rein Vos tekent nog jaar bij

MVV'69 speelde een goede pot voetbal thuis tegen Lutten. De thuisploeg dat eindelijk tegen een ploeg kon spelen van eigen kaliber heeft het qua resultaat af laten weten. Qua voetbal viel er wel wat te genieten, daarom is het jammer dat het met lege handen bleef staan: 0-1.
MVV'69 kwam goed uit de startblokken en bleef de gehele 1e helft de betere ploeg met de beste kansen.
Na de rust kroop Lutten meer uit hun schulp en nam meer risico. In de 62e minuut leidde dit tot de winnende 0-1 toe Arkens ongedekt in kon koppen uit een cornerbal.
MVV'69 begon meer risico te nemen en trainer Rein Vos liet zijn ploeg 1 op 1 spelen om een gelijkmaker te forceren, wat niet lukte.
Een 0-1 verlies in een wedstrijd die geen winnaar verdiende. Beste man van het veld was scheidsrechter Assink uit Hengelo. Beste speler werd Peter Schuttevaar.